2 Students

TRANSFORMATION - Din inre resa mot ljuset...
– Lyssna till den inre rösten som viskar inne i ditt hjärta - så blir vi alla LJUS-bärare - I LJUS och Kärlek!


Just nu är det en oerhört Uppvaknande tid för oss alla.
Att öppna upp för LJUSET och genom att komma i kontakt med din egen ärkeängels energi förstärker du möjligheten till transformation — Vi blir alla ljusbärare!

Nu när livet stormar runt omkring oss med kriser och natur-katastrofer – finns det endast en utväg... att vända sig inåt och lyssna för att få inre vägledning att kunna hantera vardagens svårigheter.

För uppnå balans och harmoni för en ljusare framtid måste vi alla tillsammans hjälpas åt att höja frekvenser på Moder jord - där varje möte med en med människa är en slags utmaning att gå in i sitt eget hjärta och handla i kärlek.

Transformationsenergin förbereder oss för ett högre medvetande.

__


GUDINNE-energin, som finns hos både kvinnor och män, kallas även KUNDALINI — Denna vår inneboende livskraft symboliseras ofta av en orm, vilken också återfinns i det välbekanta symbolen för Medicin, Caduceus Hermes.

Inför de stora förändringar på jorden som vi nu står inför behöver vi hjälp att väcka denna livskraft — och genom aktivering av höger hjärnhalva, som öppnar vårt hjärta, väcks kraften till vårt medvetande och vi återfår kontakten med vårt högre jag.

Denna aktivering sker när du får kontakt med din egen ÄRKE-ÄNGELs energi... på DIN RESA TILL LJUSET !


Läs om MIRAKEL-KURSEN »

 TOP