2 Students

INRE RESA FÖR KROPP & SJÄL TILL KÄLLAN INOM
OSS SJÄLVA MED LÄNGTAN EFTER HELANDE

Amorgos – Varandets ö fylld med magi och karmatisk transformation samt ön Santorini med dess urkraft från vulkanen och det förlorade Atlantis.

– En inre resa till källan inom oss själva för att uppnå frid i själen, tillit till vårt eget hjärtats röst, vårt sanna jag samt inre styrka med tacksamhet och ödmjukhet inför livet.
VI är alla GUDINNOR i varande!
KURS AMORGOS GUDINNERESA

Flyg till Santorini där vi öppnar oss för urkraften från VULKANEN och DET FÖRLORADE ATLANTIS. Rundvandring och övernattning på hotell Santorini.

Båtresa i den cykladiska ö-världen via Naxos till Amorgos . Inkvartering på Amorgos Hotell i EGEN Studio – för att
vara i sitt eget varande samt kunna integrera och tillvara
ta de kraftfulla och höga energierna på kursen!

SOL och salta bad i KRISTALLKLART vatten kombinerat med GINAs guidande meditationer, strandaktiviteter och
– möte med de 4 ELEMENTEN...

MEDITATIV VANDRING på åsnestigar till bergskapellet i känsla och med förankring i nuet - dofterna, bergen, naturen och oss själva. Vandring till det mytomspunna PIRATKLOSTRET och dess genuina by.

Utflykt till klippklostret HOSOVIOTESSA med den gråtande Maria och AGIA ANNA - inspelningsplatsen från filmen "DET STORA BLÅ" och med möjlighet till sol och bad.

Med insikten att det finns endast en röst värd att lyssna till avslutar vi vår vistelse på Amorgos.

Båtresa till Santorini där vi möts av urkraften igen - med frid i själen, tillit till den egna hjärtats röst, karmatisk tranformation samt tacksamhet och ödmjukhet för livet.

Övernattning på hotell Santorini samt avslutning vid solnedgång - på klassisk restaurang med vidunderlig utsikt - belägen mitt i det kraftfulla ENERGICENTRET.

Flygresa till Sverige.

 TOP