2 Students

ANDLIG LEDARE & GUIDE
av kursen är Inga-Greta som även kallas GINA

GINA:
"Jag har arbetat i över 30 år med Frigörande Andning, Taktik Stimulering, LOMI LOMI massage från Hawaii
och är utbildad hos Henry Swaving i Polynesisk - svensk AKUPRESSURE - hälsomassage från Bali."

En sammanslagning av dessa och Andliga kunskaper utgör en unikt koncept för att FRIGÖRA blockeringar och CELL-MINNEN - såsom alla måsten och krav från detta och tidigare liv.
Kroppen genomgår en - LJUS FREKVENS-höjning - en storstädning och energi balansering av kropp och själ!

LJUS-Frekvenserna öppnar upp kontaken till din inre röst – och kan förändra ditt liv på många plan, både kroppsligt och själsligt samtidigt som du upplever större harmoni och balans i din kropp och ditt liv!

Det är en nåd att även detta år få dela med mig av mina upplevelser på Amorgos och Santorini tillsammans med min dotter Catarina - som även sköter det grafiska och praktiska arbetet - och visa de platser som har fört mig till min inre källa.

Mitt mål är att genom egna erfarenheter, förmedla det jag varit med om på min inre resa, så att man efter avslutad kurs kan känna INRE FRID och TILLIT till sin inre röst. Något har hänt och det är början på resan till källan inom sig själv.
Man växer i självkänsla, självförtroende och börjar känna tillit till Livet, samt att man accepterar sig själv som man är. Man är UNIK och man har rätt att vara den man är.
Detta finner man bara genom att vända sig inåt, lyssna på sitt hjärtats röst och LEVA I NUET.

Det SANNA LIVET finner man endast genom att lyssna till sitt inre samt att se alla svårigheter som en lärdom.Då infinner sig det sanna livet och KÄRLEKEN, som bara växer som ringar på vattnet.
Den vissna blomknoppen inom oss slår ut i livets vatten som en stor rosa lotusblomma med KRISTALLEN i mitten, som är vårt SANNA JAG!

 TOP